Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Biotherm Lait Solaire og Sun Vivo – Sun Care


Det har vert så fint vær her på Stord i det siste og ikke minst varmt, så i dag bestemte jeg meg for å ta med skoleoppgavene og Macbooken ut i stedet – for inne går det ikke an å være..

… Parasollen er satt opp, frisk frukt, isvann og ikke minst solkrem er et must på slike hete vårdager. Solkremene jeg bruker er fra Biotherm og er for både ansikt og kropp – Jeg bruker Lait Solaire kun på kroppen, mens Biotherm Sun Vivo Face bruker jeg i ansiktet. Begge solkremene har solfaktor 30, men kan også fåes ned til 15 og opp til 50.

Biotherm Lait Solaire får du hos diverse parfymerier i Norge til 225,- eller hos VITA til samme pris.
Biotherm Vivo Face får du til 270,- i diverse parfymerier. Dersom det er ønskelig kan jeg skrive full omtale på desse produktene.

Siden vi endelig har fått sola tilbake og vi nærmer oss sommer kommer jeg til å skrive litt innlegg om solpleie for hud og hår, samt en omtale på en perfekt sommerfoundation kommer. Men i dag skal jeg bare nyte det fine været vi har og spise deilige jordbær, vannmelon og druer…

Håper dere også får nyte denne deilige varmen og sola.
– Husk solkrem !


14 comments to Biotherm Lait Solaire og Sun Vivo – Sun Care

Legg inn en kommentar