Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Anbefalinger: Røde leppestifter

Jeg fikk så god respons på innlegget om nude leppestifter, så jeg kjører en anbefaling av farget leppestifter også. Her tar jeg for meg røde, billige og dyre leppestifter.

Jeg deler leppestiftene i kategoriene «Den Billige», » Den dyre» og «Den populære» hvor den sist nevnte er leppestifter som er godt omtalt ellers i Sminkesamfunnet og på YouTube, som jeg enda ikke har testet.


Den billige: 

Yves Roches i  Klarrød Dette er min nye favoritt innen røde leppestifter. Den passer hudtonen min perfekt! Dette er en rød som passer varm til nøytrale undertoner. Den er godt pigmentert og kremete i konsistens. Den har god holdbarhet og er billig i pris.
– Fåes hos Yves Rocher.
 
Revlon i  In The Red
Matt rød farge. Den er godt pigmentert og kremete på leppene. Den har god holdbarhet og kvalitet for å være så billig. Den passer nøytral og varm undertone best, men kan brukes av de med kalde undertoner også.
Fåes hos ACW

Nyx i  Snow white –  Nydelig dyp blodrød farge, for de perfekte snøhvit leppene!  Den er godt pigmentert og grei holdbarhet, og utrolig billig ! Denne vil jeg tro vil passe alle undertoner.
Fåes hos CC ( CC har salg nå!) Den dyre:


Mac Lipstick i Russian Red  –  En av Macs mest populære røde leppestifter. Har en Matt finish, er godt pigmentert. Kan føles litt tørr ut på leppene, men bruk en lipgloss over for litt glans og fukt. God holdbarhet og verdt å ta en titt på. Passer kalde-  og nøytral undertone best, men kan brukes av de med varm undertone også.
Fåes hos Britique

Mac Lipstick i  Ruby WooEr også en populær rød leppestift fra MAC. Den har også en matt finish, er godt pigmentert. Og kan føles tørr på leppene dersom du ikke bruker leppebalm under eller lipgloss over. Har en kald undertone så den passer best til kalde og nøytrale hudtoner.
Fåes hos Britique

Mac Lipstick i  Brave Red – Har en mer varm undertone og passer godt til nøytrale- og varme undertoner. Har en kremete og myk konsistens og føles ikke tør ut på leppene da dette er en cremesheen. God holdbarhet og godt pigmentert.
Fåes hos Britique


Den populære: 

Ysl Red Muse ..
Fåes hos StrawberryNet

Chanel Allure Lipstick Passion ..
Fåes hos StrawberryNet

Mac Lipstick i Lady bug .. 
Fåes hos Britique

Nars Jungle Red ..  
Fåes hos HqHair

All for Eve Red Lipstick ..
Fåes hos Feelunique 
 

Q: Har du noen favoritt røde leppestifter???
Ha en superflott søndag jenter <3 

 

 

Legg inn en kommentar