Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Anbefalinger: Nude leppestifter


Det finnes mange forskjellige sminkemerker som produserer nude leppestifter. Noen er bedre enn andre. Nå skal jeg dele med dere hvilken som er mine favoritter innen nude leppestifter og noen som er godt omtalt ellers i sminkesamfunnet.

Jeg deler leppestiftene i 3 kategorier: «Den dyre» , «Den billige» og «Populære»,  hvor den siste er de som er godt omtalt ellers i sminkesamfunnet, som jeg ikke har testet.


Den dyre:

MAC Lipstick i Creme d´nude
– Dette er vel den mest kjente nude leppestiften som alle prater om?
Det skjønner jeg fordi denne er helt nydelig. Den er ikke helt nude, så du får ikke slike «døde» lepper. Den har en hint av fersken i seg som gjør leppestiften kanonfin. Litt glossy finish 
-Fåes hos Britique 

MAC Lipstick i Myth – Denne er nesten som en concealer, på meg ser jeg litt død ut når jeg bruker denne, men jeg vet den er pen på mangen andre. Den dekker leppene dine helt og har en hudtone uten noe fersken toner i seg. Har en matt, men litt blank finish.
-Fåes hos Britique

MAC Lipstick i Shy Girl – Dette er min all time favoritt leppestift, den er en mer fersken versjon av Creme d´nude. Men det er en nude leppestift og etter mi meining den fineste. Har en shimmrende finish.
-Fåes hos Britique

GloMineral Lipstick i Blush – Denne er en blanding av Mac shy girl og Mac creme d´nude. Altså en nude/fersken farget leppestift. Den gir en satin finish og er veldig fin på mangen hudtoner.
-Fåes hos MakeupMekka

YSL Rouge Volupté i #1 – Denne er den dyreste nude leppestiften jeg eier, tror jeg, men den har den flotteste utseende også. Dette er også en fin nude farge, litt mer mot rosa farge så man vil ikke se «død» ut. Den har en glossy finish..
-Fåes hos Strawberrynet

Den billige:

Maybelline Lipstick i Nude Blush – Rosa/nude leppestift. Tror ikke denne selges i butikk lenger men du får den hos diverse nettsider.
– Fåes hos ACW 

Elf Mineral Lipstick i Natural Nymph – Billigere versjon av Mac Myth, concealer aktig farge. Godt pigmentert og god leppestift til å være så billig som den er ( ikke den illustrert på bilde, da denne har en lysere farge).
– Fåes hos ELF 

Nyx Lipstick i Nude –  Nok en billig leppestift. Den er veldig nude men har en hint av aprikos farge i seg. Leppestiften glir lett på og har en glossy finish.
-Fåes hos CC

           
Den populære: 

Nars Lipstick i Honolulu Honey.
-Fåes hos HQHair.

Too Faced Lipstic i Totally Nude.
-Fåes hos Lookfantastic

Revlon Lipstick i Fashion´s Night Pout.
– Fåes hos ACW

 


Q: Hva er din favoritt Nude leppestift??
– Ha en superflott helg jenter <3 

Legg inn en kommentar