Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Om meg


Beautyfuzz.com er en norsk nettside som handler om sminke, hår og skjønnhet. Siden eies av Malin som tidligere skrev bloggen «Malin – Makeup & Hair» og som i 2012 vant prisen «Årets skjønnhetsblogg 2011» i Vixen Blog Awards.

Hei! Jeg heter Malin (28) og er født og oppvokst på Stord, en liten by nær Haugesund. Her bor jeg fortsatt sammen med min kjæreste, Bjørn. Jeg trives veldig godt her og har ikke tenkt å flytte fra øya med det første.

Jeg har over gjennomsnittet stor interesse for hår, sminke og skjønnhet, og har derfor satt meg godt inn i desse fagene. Jeg jobber daglig på et laboratorie på Stord, der jeg suser rundt i hvit frakt og analyserer forskjellige prøver i tillegg til å være laboratoriets IT ansvarlig. På fritiden har jeg blant annet denne bloggen og sminke som hobby.

 

Hva kan vi lese om på BeautyFuzz ?

Her hos Beautyfuzz.com kan du lese produktomtaler, -anbefalinger, artikler, se sminkevidoer og delta i mangen spennende konkurranser. Jeg tar også i mot ønsker fra leserene mine, enten om det er produktomtaler eller spesielle sminkelooks de ønsker jeg skal skrive om.
Er det noe du lurer på kan du kontakte meg via kontaktskjemaet som du finner her.