Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

7,5% rabatt hos Feelunique – Ny kode!

Skjermbilde 2013-05-09 kl. 13.04.13

Jeg vil bare tipse dere om at nå kan dere få 7.5% rabatt hos Feelunique. Feelunique ville gi meg ny kode siden min gamle (MALLO2012) blir postet på andre nettsider og ikke bare min – Dei vil den koden kun skal gis til mine lesere og det forstår jeg jo.

Derfor har de gitt meg en ny kode som er innbakt i linken så dere slipper å skrive inn noe kode. Dere går via linken under og vil da få 7.5% rabatt automatisk. Denne vil vare helt til 3.juni 2013 og da vil den synke til 5% og være slik fast.

 

 Trykk her for å få 7.5% rabatt 

 

Så når jeg skriver blogginnlegg og omtaler og linker til Feelunique nå kommer jeg til å bruke denne linken så får dere automatisk rabatt av meg, så velger dere selv om dere vil bruke det eller ikke. MALLO2012 kan fortsatt brukes, men er bare på 2.5%.

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempefin dag videre! ♥
Håper dere har hatt en fin uke sålangt.

 

 

(affiliate)

 

20 comments to 7,5% rabatt hos Feelunique – Ny kode!

Legg inn en kommentar